Artikler

Her kan du løbende se artikler om møbelpolstring. Hos Egedal Polstring er vi passioneret omkring at give nyt liv til gamle møbler, og deler derfor ud af vores tanker og idéer. På denne side kan du finde artikler om hvorfor møbelpolstring og ompolstring betyder noget, og få inspiration til hvad du kan få ud af at kigge forbi med dine møbler. Du kan blandt meget andet få svar på mulighederne for, at give nyt liv til dine møbler.

Her vil også løbende blive lagt kampagner, tilbud og generel information ud. Er der emner, som du gerne vil vide mere om eller har du gode ideer til, hvad vi skal skrive en artikel om, så er du altid velkommen til at kontakte os. Vi er altid på udkig efter nye emner at skrive om.

Vil du se mere om hvad vi laver og følge vores artikler om møbelpolstring, kan du følge os på vores facebookside eller på Instagram, hvor vi ligger billeder op af de spændende projekter vi får ind på værkstedet i Ølstykke. Har du nogle spørgsmål omkring hvad vi laver, eller føler du dig inspireret til at høre hvad vi kan gøre for dig og dit møbel, kan du kontakte os på info@egedalpolstring.dk eller ringe på 71 90 84 34.

Spisebord stole lys træ og gråt stof
Kalender

Hello