Kontakt Egedal Polstring

Tlf: 71 90 84 34

info@egedalpolstring.dk

Knud Bro Alle 1 st.tv, 3660 Stenløse

Åbningstider:
 • Mandag kl. 8.00 – 16.00
 • Tirsdag kl. 8.00 – 16.00
 • Onsdag kl. 8.00 – 16.00
 • Torsdag kl. 8.00 – 18.00
 • Fredag kl. 8.00 – 16.00
 • Lørdag kl. 10.00 – 14.00
 • Søndag lukket

  Du er altid velkommen til, at komme forbi vores værksted i Ølstykke i vores åbningstider.
  Du kan enten tage dine møbler med det samme, eller du kan komme fordi og se på stofprøver eller læderprøver og snakke direkte med møbelpolstreren om mulighederne.

  Husk at have taget et par billeder af dine møbler, som du kan vise vores møbelpolstrer, så kan han bedre rådgive dig om den bedst mulige løsning og valg materialer. Du kan også kontakte Egedal Polstring via telefon, på email eller via kontakt formularen her. Ønsker du et tilbud på en møbelpolstring, så send os gerne en email, hvor du vedhæftet et par billeder af dit møbel, samt noterer om du ønsker pris på læder eller stof ompolstring. Så sender vi et uforpligtende tilbud retur indenfor 24 timer.


  Besøg Egedal Polstrings værksted

  Egedal Polstring har hjemme i industri kvarteret bag Stenløse Privat skolen og Egedal Rådhus, i bygningen hvor DCT dans hører hjemme. Det er her du afleverer og henter dine møbler efter de er ompolstret. Du kan også besøge Egedal Polstrings værksted for at se udvalget af møbelstoffer eller møbelæder og få en snak direkte med vores erfarne møbelpolstrer.

  Når du ankommer på adressen finder du os via hovedindgangen og til venstre. Der er fri parkering lige udenfor døren både for små og store biler.

  Når du skal kontakt Egedal Polstring skal blot gå ind af døren med vores logo. Så kommer vores møbelpolstrer straks ud og taget imod dig og viser dig ind på værkstedet. Her kan vi snakke nærmere om dine ønsker for dit møbel.

  Ankommer du for at aflevere større møbler åbner vi den store dør i værkstedet, så møblerne nemt kan komme ind på værkstedet.

  Se vores åbningstider her