Kontakt Egedal Polstring

  TILBUD
  Ønsker du at modtaget et uforpligtende tilbud på en ompolstring af dit møbel, så send os gerne en email på info@egedalpolstring.dk, hvor du vedhæfter et par billeder af dit møbel. Du bedes også oplyse om du ønsker et tilbud på læder eller stof ompolstring. Så sender vi et uforpligtende tilbud retur hurtigst muligt.

  Du kan også benytte formularen her. Vær opmærksom på at du KUN kan vedhæfte 1 billede her på hjemmesiden.
  Ønsker du at sende flere billeder, bedes du sende en email på info@egedalpolstring.dk


  Tlf: 71 90 84 34

  info@egedalpolstring.dk

  Knud Bro Alle 1 st.tv, 3660 Stenløse

  Åbningstider:
  • Mandag kl. 8.00 – 16.00
  • Tirsdag kl. 8.00 – 16.00
  • Onsdag kl. 8.00 – 16.00
  • Torsdag kl. 8.00 – 18.00
  • Fredag kl. 8.00 – 16.00
  • Lørdag kl. 10.00 – 14.00
  • Søndag og helligdage lukket
  • 2024: Ekstra lukket d. 28/3-1/4 (begge dage inklusiv)

  Besøg Egedal Polstrings værksted

  Du er altid velkommen til, at komme forbi vores værksted i Ølstykke i vores åbningstider.
  Du kan enten tage dine møbler med det samme, eller du kan komme fordi og se på stofprøver eller læderprøver og snakke direkte med møbelpolstreren om mulighederne. Husk at have taget et par billeder af dine møbler, som du kan vise vores møbelpolstrer, så kan de bedre rådgive dig om den bedst mulige løsning og valg materialer. Du kan også kontakte Egedal Polstring via telefon, på email eller via kontakt formularen her.

  Egedal Polstring har hjemme i industri kvarteret bag Stenløse Privat skolen og Egedal Rådhus, i bygningen hvor DCT dans hører hjemme. Det er her du afleverer og henter dine møbler efter de er ompolstret. Du kan også besøge Egedal Polstrings værksted for at se udvalget af møbelstoffer eller møbelæder og få en snak direkte med vores erfarne møbelpolstrer.

  Når du ankommer på adressen finder du os via hovedindgangen og til venstre. Der er fri parkering lige udenfor døren både for små og store biler.

  Når du skal kontakt Egedal Polstring skal blot gå ind af døren med vores logo. Så kommer vores møbelpolstrer straks ud og taget imod dig og viser dig ind på værkstedet. Her kan vi snakke nærmere om dine ønsker for dit møbel.

  Ankommer du for at aflevere større møbler åbner vi den store dør i værkstedet, så møblerne nemt kan komme ind på værkstedet.