Anmeldelser Egedal Polstring

Hos Egedal Polstring løser vi mange polstrings- og ombetrækningsopgaver for private såvel som erhverv hver uge. Uanset størrelsen på de opgaver, vi får ind, er kvaliteten af det udførte arbejde meget vigtigt for os.

For os at se er et møbel nemlig ikke bare et møbel men en meget betydningsfuld del af DIT hjem, og som du har investeret i at ompolstre. Derfor er hver eneste opgave for os meget vigtig at udføre til din fulde tilfredsstillelse. Vi tænker ikke kun på, hvordan møblet ser ud, når du henter det. Men også at det skal holde og være behageligt at sidde på i mange år fremover. Derfor betyder anmeldelser om Egedal Polstring rigtig meget for os.

I vores galleri kan du se billeder af tidligere opgaver vi har løst for kunder.

Skulle uheldet være ude

Skulle vores ompolstring og ombetrækning af dit møbel stik mod vores forventning ikke leve op til den ønskede standard. Vil vi meget gerne, at du kontakter os hurtigst muligt, så vi kan gøres vores bedste for at udbedre det.

Vi tager forbehold for at der kan være farvenuancer på møbelstof, strækmærker eller lignende på møbellæder. Eller andet, som er udenfor vores påvirkning grundet eksterne leverandører.

Vi hører også meget gerne fra dig, hvis du er fuldt ud tilfreds med resultatet, da hver eneste tilbagemelding betyder rigtig meget. Det gør os dygtigere til vores arbejde. Har du derfor lyst, må du meget gerne sende os billeder af dit ompolstrede møbel, når det er kommet til rette hjemme hos dig.

Efter du har hentet dit møbel hjem, vil det betyde meget for os, hvis du vil give en evaluering på Google anmeldelser. Vi tillader os derfor at sende dig et link, hvor du kan udfylde en anmeldelse indenfor et par dage efter du har hentet din stol.

Kunders anmeldelser om Egedal Polstring

Lige nu har 4,9 stjerners anbefaling på Google review.

Se vores anmeldelser om Egedal Polstring på Google og Facebook på linkene nedenfor.