Anmeldelser Egedal Polstring

Vi er virkelig glade for det arbejde Egedal Polstring har lavet med to lænestole, vi er virkelig glade for. De blev ombetrukket med en smuk læder og arbejdet er så smukt udført 🤩 Derudover har vi fået verdens bedste service, hurtige svar og store smil og god karma hele vejen igennem. Egedal Polstring får mine varmeste anbefalinger 🙌❣️
En helt igennem fantastisk kundeoplevelse. Vi afhentede i går vores lænestol som på smukkeste vis er blevet ompolstret. – prisen er yderst fair og kundeservicen er i absolut top. Vi kan kun på bedste vis anbefale Egedal Polstring.
Meget fint udført ombetrækning af sofa. Lette at kommunikere med, og prisen var rimelig. Jeg vil absolut bruge dem igen.
Afhentning, opdatering og aflevering, alt i fineste orden, både i dialog og på skrift. Og resultatet, det er for mig meget tilfredsstillende, er hvad jeg ønskede udført. Mine 2 gamle rokoko stole og 1 gammel tronstol, alle godt udtjente, har fået et “spark” ind i 2021, strammet op, der er udført pleje af træet og de har fået nye klæder på. Tak til Louise og Juan hos Egedal møbelpolstring
Juan udførte arbejdet til perfektion – og med sans for detaljen. Så selvom jeg skal køre over en time for at aflevere og hente møbler hos Egedal Polstring, vil jeg helt klart vende tilbage næste gang jeg har møbler som skal polstres. Høj kvalitet, serviceminded og en skarp pris – hvad mere kan man bede om.
Heldigvis fandt vi Egedal Polstring og kørte op til dem med en af stolene, og Juan sagde, at det kunne han godt lave. Og det kunne han! Så nu har vi 2 flotte og behagelige stole, som vi sidder godt i.
Både Juan og Louise er usædvanligt venlige og imødekommende. Vi kan på det varmeste anbefale Egedal Polstring.

Anmeldelser

Hos Egedal Polstring løser vi mange polstrings- og ombetrækningsopgaver for private såvel som erhverv hver uge. Uanset størrelsen på de opgaver, vi får ind, er kvaliteten af det udførte arbejde meget vigtigt for os.

For os at se er et møbel nemlig ikke bare et møbel men en meget betydningsfuld del af DIT hjem, og som du har investeret i at ompolstre. Derfor er hver eneste opgave for os meget vigtig at udføre til din fulde tilfredsstillelse. Vi tænker ikke kun på, hvordan møblet ser ud, når du henter det. Men også at det skal holde og være behageligt at sidde på i mange år fremover. Derfor betyder anmeldelser om Egedal Polstring rigtig meget for os.

I vores galleri kan du se billeder af tidligere opgaver vi har løst for kunder.

Skulle uheldet være ude

Skulle vores ompolstring og ombetrækning af dit møbel stik mod vores forventning ikke leve op til den ønskede standard. Vil vi meget gerne, at du kontakter os hurtigst muligt, så vi kan gøres vores bedste for at udbedre det.

Vi tager forbehold for at der kan være farvenuancer på møbelstof, strækmærker eller lignende på møbellæder. Eller andet, som er udenfor vores påvirkning grundet eksterne leverandører.

Vi hører også meget gerne fra dig, hvis du er fuldt ud tilfreds med resultatet, da hver eneste tilbagemelding betyder rigtig meget. Det gør os dygtigere til vores arbejde. Har du derfor lyst, må du meget gerne sende os billeder af dit ompolstrede møbel, når det er kommet til rette hjemme hos dig.

Efter du har hentet dit møbel hjem, vil det betyde meget for os, hvis du vil give en evaluering på Google anmeldelser. Vi tillader os derfor at sende dig et link, hvor du kan udfylde en anmeldelse indenfor et par dage efter du har hentet din stol.

Kunders anmeldelser om Egedal Polstring

Lige nu har 4,9 stjerners anbefaling på Google review.

Se vores anmeldelser om Egedal Polstring på Google og Facebook på linkene nedenfor.