Møbeldesignere

Danske møbeldesignere

Den danske møbelhistorie rummer en utal af store møbeldesignere. Hvad kendetegner de største og mest kendte møbeldesignere idag, er deres passion for detaljer og god kvalitet. Det er tydelig for møbelpolstreren, når han skiller et designer møbel fra hinanden inden det skal ompolstres om det er et ægte møbel eller en kopi.

De virkelig store klassiske møbeldesignere byggede møbler for op til 100 år siden og de er stadig flotte den dag idag. Men en ompolstring bliver stoffet eller møbellæderet, som ny igen. Ofte vil man på træet kunne se at møblet har mange år bag sig. Denne patina er med til at gøre møblet unikt og noget helt for sig selv.

Corona stol i Cognac læder

Møbler af møbeldesignere

Vi elsker møbler. Alle møbler! Gamle nye møbler, kendte møbler af møbeldesignere og de sjældne arvestykker, som der kun findes en af. Alle har møblerne en historie at fortælle og med en ompolstring får møblet nyt liv og kan holde mange år igen.

Mange af de store klassiske møbler har vi allerede før lavet mange gange og vores møbelpolstrere kender de teknikker, som kræves for netop det møbel. Selv om en designklassiker oprindelig er lavet med møbelstof, kan møbelpolstreren ombetrække den med møbellæder, så den bibeholder det oprindelige design.

Vi sætter en stor ære i at beholde originalitet på fra de oprindelige møbeldesignere, så det klassiske udtryk ikke forstyrres eller ændres.

Du kan derfor trygt indlevere din møbelklassiker til ompolstring hos os. Vi vil elske at give din designklassiker en ompolstring.

Få et uforpligtende tilbud på møbelpolstring