Egedal Polstring – om os

Hos Egedal Polstring har vi en forkærlighed for møbler, som vi i mere end 20 år har polstret og arbejdet med.

Juan er vores erfarne overmøbelpolstrer, der forvandler dit møbel til det, du drømmer om. Det er blandt andet ham, du møder på vores adresse i Ølstykke, når du afleverer eller afhenter dit møbel. Med erfaring fra Seattle i USA som overmøbelpolstrer for et firma, der designer møbler til store yachts. Er det ikke kun møbelpolstring, han kan tage os af – men også reparationer med selve træet, hvis det er nødvendigt.

Emil er vores dygtige møbelpolstrer svend. Emil er uddannet møbelpolstrer 2021, fra Fredericia Furniture i Svendborg. Han har derfra stor erfaring med de klassiske designer møbler, af store de helt store designere som Børge Mogensen, Erik Jørgensen og mange flere.  Emil har haft altid haft en stor passion for dansk design helt fra barnsben af.

Til daglig i værkstedet møder du også Anna, som er vores passionerede og dygtige møbelpolstrer elev, når hun altså ikke er på skole og blive endnu dygtigere. Anna har en stor interesse for bolig og indretning og meget interesseret i, hvordan de forskellige møbler er lavet. Hun er i fuld gang med at udbygge sin praktiske erfaring med materialer, Møbelstoffer og værktøj i værkstedet.

Kompetencerne hos Egedal Polstring er derfor mange og bundsolide, når det kommer til møbelpolstring.

Hos Egedal Polstring er intet for besværligt

Juan er Egedal Polstrings dygtige og passioneret overmøbelpolstrer, der kan finde frem til løsninger, selvom du måske har et møbel, hvor løsningen ikke ligger til højrebenet. Har du derfor brug for hjælp til noget særligt, er dit møbel mere end velkommen på Egedal Polstrings værksted. Har du en af de elskede og populære danske møbelklassikere. Som du gerne vil lægge en ekstra god hånd på, kan Juan også træde til. I arbejdet sammen med en dansk kendt møbelpolstrer har Juan lært alt, hvad der er at vide om de danske møbelklassikere og den kærlighed, vi har til møblerne. Møblet er derfor i helt trygge hænder.

Hvad enten du kommer med en Bamsestol eller et hvilket som helst andet møbel med betydning på vores værksted i Ølstykke. Så får du det tilbage i en stand, der både lever op til dine forventninger, og som er så tro mod designet som muligt.

Hos Egedal Polstring vejleder gerne i valget af materialer ved fysisk fremmøde eller over mail eller telefon.  Her har vi blot brug for et billede eller to af dit møbel, så den helt rette vejledning kan gives. Kig gerne forbi og lad os give dit møbel nyt liv.

Vi tilbyder også møbelpolstring til Erhverv. Læs mere

Følg os på Facebook og bliv løbende opdateret om Egedal Polstring.

Se anmeldelser om Egedal Polstring