Hans J. Wegner ombetrækning

Kreativitet, innovation og produktivitet er, hvad der kendetegner Hans J. Wegner. I sin tid skabte han så mange ikoniske møbeldesigns, der stadig den dag i dag er i produktion, at han også kaldes for ”Stolens Mester”. Ud af de op mod 500 stole, han tegnede i sin karriere, er den ikoniske Savbukkestol og Bamsestolen nogle af de absolut mest kendte designs.
Han tegnede møbler, der var ment til at blive brugt, hvilket også er en af grundene til, at vi med jævne mellemrum får designklassikere ind fra Hans J. Wegner på vores værksted i Ølstykke.

Er du den heldige ejer af en Bamsestol, Oxchair eller måske den smukke Skalstol, og vil du gerne give den sit udseende tilbage, hjælper vi dig gerne med en Wegner ombetrækning. Vi har stor erfaring med ompolstring og ombetrækning af de gamle klassikere. Vi bringer dem gerne til live igen med sjælen i behold.

Tidløse klassikere

Man kan ikke sige dansk møbeldesign uden at sige Hans J. Wegner. For han er en af de helt store designere både herhjemme og i udlandet, hvor der stadig den dag i dag er stor efterspørgsel på hans møbler, som er kendetegnet ved komfort, funktionalitet, kvalitet og et smukt design.

Han var en mand med et talent, som han også hurtigt selv opdagede, da han allerede som 14-årig kom i lære hos snedkermester Stahlberg i hjembyen Tønder i Sønderjylland. Herefter fortsatte han på Kunsthåndværkerskolen, hvor han som kun 24-årig i 1938 blev uddannet arkitekt. Herfra gik det stærkt og i 1941 havde han allerede placeret sig som en af de fremmeste blandt møbelmagere i Danmark.

Vi tager med jævne mellemrum imod Hans J. Wegner møbler, hvilket for os både er en glæde og en ære. Vi ser ikke på designklassikeren som et møbel men som en historie. Vi gør derfor vores ypperste for at give hans møbler nyt liv uden at viske historien ud.

Få dit møbel af Hans J. Wegner ompolstret i vores værksted

Har du en eller flere af de ikoniske møbler fra Hans J. Wegner, er du mere end velkommen til at komme forbi vores værksted i Ølstykke. Her giver vi vores bud på, hvordan møblet kommer til at fremstå fra sin bedste side igen. Vi går meget højt op i materialerne og betrækningsteknikkerne, hvorfor du kan være helt tryg ved at overlade din klassiker i vores hænder. Du er med hele vejen, så resultatet bliver det møbel, du går og drømmer om.

Vi har stor erfaring med mange af Wegners klassiske stole. Blandt andet Savbukkestolen CH29, som vi både polstrer med alle former for læder og møbelstoffer, især stof favoritten Hallingdal.