Ombetrækning af sofa

Få hyggen tilbage med ombetrækning af sofa

Når roen skal indfinde sig, er der ikke noget bedre end at sætte sig til rette i sofaen med en god pude i ryggen og et varmt uldtæppe. Men er sofaen blevet for hård eller for blød at sidde i? Eller er stoffet eller læderet nu bare så slidt, at sofaen ikke er pæn mere? Det kan heldigvis gøres godt igen med enten en ompolstring af sofa eller en ombetrækning af sofa.

Begge dele er noget, vi hellere end gerne hjælper dig med. For er der noget, vi godt kan lide at hjælpe med, så er det at sikre de gode hyggestunder i sofaen – med eller uden familie.

Om du har en større eller mindre sofa, om den er et arvestykke, designmøbel eller bare en sofa, du holder meget af.  Så ompolstrer og ombetrækker vi den gerne for dig. Vi får sofaer ind i mange forskellige typer og størrelser – og alle kan vi ompolstre.

Rolf Benz læder sofa

Giv sofaen et nyt udseende med ombetrækning

Kunne sofaen godt trænge til at få et nyt liv? Eller at få den til at passe bedre ind i stemningen og stilen i stuen? Når du afleverer din sofa til en møbelpolstrer som os, er det lige før, du kan få helt frit spil til, hvad du godt kunne tænke dig.

I forbindelse med ompolstring og ombetrækning af sofa tilbyder vi blandt andet at:

  • Give sofaen et helt nyt udtryk med møbelsøm eller møbelsnor
  • Sy hynderne med lynlås, så betrækket er aftageligt
  • Lav syninger med forskelligt udseende
  • Ombetrække med stof såsom velour, bomuld, uld eller polyester
  • Ombetrække med designerstoffer som Hallingdal eller Alantara
  • Ombetrække med læder

Vi ønsker naturligvis ikke kun, at din sofa skal komme til at se ud som ny igen. For vil du også gerne, at den føles som ny igen, udskifter vi gerne skummet, reparerer fjedre eller udskifter gjorde i bunden. Så bliver sofaen efter endt ompolstring og ombetrækning også som ny at sidde i.

Dertil kan vi i forbindelse med ompolstring af sofa også tilbyde at sørge for nye inderpuder med dun, så den oprindelige hårdhed kommer tilbage eller at ompolstre. Så puderne enten bliver hårdere eller blødere end tidligere.

Ombetrække sofa med læder – få et flot og holdbart resultat

Drømmer du om en sofa med læder, behøver du ikke holde dig tilbage hos os. Vi hjælper dig også gerne, hvis ikke du er sikker på, hvilken type læder du ønsker, eller hvilken nuance den skal være.

Vi anbefaler som regel et godt og tykt møbellæder af semi analin. Det er en lædertype, der holder i mange år og som samtidig også er meget modstandsdygtig over for smuds. Det er naturligvis ikke, hvad du behøver vælge, hvis du ønsker at ombetrække sofa med læder.

Vi tager altid en god snak, inden vi går i gang. For da er vi sikre på, at vi imødekommer dine ønsker og afleverer en sofa, som du bliver glad for nu og på længere sigt.

Kontakt os gerne ved ønske om at ombetrække sofa med læder. Så gør vi vores bedste for at finde frem til en både æstetisk og funktionel løsning, der også imødekommer dine ønsker og drømme.

Vi guider dig fra A til Z ved ompolstring af sofa

Hos Egedal Polstring er vi meget bevidste om, at sofaen i mange henseender er et samlingspunkt. Derfor er det også meget vigtigt for os at guide og vejlede dig så godt som muligt, så du er helt tryg ved ompolstringen, og at sofaen bliver som ønsket.

Det gælder uanset, om du ønsker mange nye detaljer, den samme stil, eller at der skal skiftes fra læder til stof eller omvendt. Vi tager derfor også meget gerne imod dig på vores værksted. Her vil møbelpolstreren stå klar til en god snak med dig om mulighederne for ompolstring af sofa, så du får et resultat, præcis som du ønsker det.

Vi hjælper dig endda også meget gerne med at bestille fragt, så sofaen kan komme ind på værkstedet, uden du skal ødelægge ryggen.

Vi går langt for din tilfredshed – så kontakt os meget gerne i dag.

Obs. vi holder påske lukket d. 6.-10. april begge dage inkl.
This is default text for notification bar