Ole Wanscher ombetrækning

Ole Wanscher blev tidligt taget under Kaare Klints vinger og startede som selvstændig møbelarkitekt i 1929, efter han dimitterede fra Kunstakademiets Møbelskole. Her overtog han i øvrigt professorstolen i 1954 efter Kaare Klint. De mest kendte designs fra hans hånd opstod i efterkrigstiden, hvor tanker om design til alle for alvor begyndte at manifestere sig. Det resulterede i kendte møbler som Rungstedlundstolen, PJ 149 Colonial Chair og Benedikte spisestuestol. Det er en stor ære for os, når vi får møbler ind til ompolstring eller ombetrækning fra Ole Wanscher. Han var en møbelarkitekt med flair for det gode design. Netop det ønsker vi at bevare og fremhæve, når vi får møbler ind, der trænger til en professionel hånd.

Designklassikere med et udenlandsk touch

Var der noget, Ole Wanscher satte pris på, så var det at rejse rundt i verden. Det satte også sine præg på hans møbeldesigns. Herunder den smukke foldestol i egetræ, Egypter Stolen, som blev til med direkte inspiration fra et ældgammelt møbel i Egypten. Men, han fremtryllede også møbler af mere klassisk karakter, hvilket Colonial-serien er et rigtig godt eksempel på. Det er møbler i høj kvalitet, der kan bruges i dagligdagen, men som stadig har et smukt og raffineret udtryk. Uanset hvilket ikonisk møbel du er heldig at have fra Ole Wanscher. Så sørger vi for at tage os godt af det og bevare den æstetik efter en Ole Wanscher ombetrækning, som det besidder og den historie, som det fortæller. Vi benytter os udelukkende af originale metoder og teknikker, når vi ombetrækker og ompolstrer møblet, så det fremstår lige så originalt som før.

Ompolstring af Ole Wanscher møbler hos os

Er du helt vild med møbler fra Ole Wanscher? Og vil du gerne have det bedste frem i det møbel, du har fra ham? Det forstår vi udmærket godt. Vi har også en kæmpe kærlighed for møbler og designklassikere. Derfor tager vi os hellere end gerne af dit designmøbel, så det kan få lov til at stråle som tidligere. Du er altid velkommen i vores værksted i Ølstykke eller til at ringe os op for at høre nærmere om de muligheder, der er. Vi vejleder og rådgiver altid meget grundigt, så vi er sikre på, at du får det bedst mulige resultat.