Ombetrækning af stole

Ompolstring af stole – sid behageligt igen

Sidder du ikke længere helt godt på dine spisebordsstole? Eller har tidens tand sat sig lidt hårdt på ryglænet og sædet? En ompolstring af spisebordsstole kan gøre meget for både komfort og udseende. Selvom en stol som ikke længere ser indbydende ud, kan den få et helt nyt liv og igen give lyst til hygge rundt om bordet – bare ved at ompolstre og ombetrække stolen.

Hos Egedal Polstring får vi mange forskellige typer af stole og spisebordsstole ind på værkstedet. Dette er både arvestykker, designstole og stole, der blot er blevet fundet i genbrug og som igen skal have nyt liv. Så uanset hvilke stole du har til at stå derhjemme – eller som du har rykket ud i skunken – er du velkommen til at komme forbi med dem. Vi tager os gerne af en ombetrækning af stole for dig, uanset hvilken historie eller udseende de har.

Det vigtigste for os er, at du igen kommer til at sidde godt og ligeledes nyder det nye udseende på dine stole.

KK42 nypolstret med Cognac farvet læder

Ombetrækning af stole med kun 1-2 ugers ventetid

Har du svært ved at undvære dine spisebordsstole alt for længe? Det har vi stor forståelse for hos Egedal Polstring. Netop derfor tilbyder vi også hurtig og effektiv ompolstring af spisebordsstole, så du skal undvære dem i kortest mulig tid.

Det betyder, at vi tilbyder ombetrækning af spisebordsstole med ned til kun én uges ventetid. Dette er meget hurtigt og betyder, at du kun kortvarigt skal finde en anden løsning.

Hvor hurtigt vi kan udføre ompolstring og ombetrækning af stole, kommer an på, hvordan polstringen af stolen er udført og hvilket stof stolen skal ombetrækkes med. Vi kan dog klare størstedelen af alle spisebordsstole inden for 1-2 ugers tid.

Når du kommer forbi med din stol (eller stole) på vores værksted, kan du vælge enten at aflevere hele stolen, som vi så skiller ad. Men du kan også blot aflevere sædet og/eller ryggen. Det er helt op til dig.

Se vores særlige tilbud på ombetrækning af spisebordsstole

Ompolstring af spisebordsstole med stof eller læder? Du bestemmer

Drømmer du om et helt andet udseende, end hvad dine stole har nu? Det kan vi sagtens hjælpe dig med. Samme gælder også, hvis du er meget glad for udseendet på dine stole og helst gerne vil beholde dem i samme stil.

For vi udfører nemlig ompolstring og ombetræk af stole med stof såsom imiteret ruskind, bomuld, uld og polyester. Dertil kan du også vælge et mere highend produkt i form af designerstoffer som Hallingdal og Alantara.

Er du slet ikke til, at det skal være med stoffer, udfører vi også meget gerne ombetrækning af stole med læder. Her forklarer vi gerne nærmere om de forskellige lædertyper. Så du kommer herfra med en type, der matcher brugen af dine stole.

Det er heller ikke til at komme udenom, at skummet over tid bliver hårdt medtaget og mister sin effekt over tid. Har du derfor erhvervet dig nogle brugte stole, eller har dine nuværende bare mange år på bagen. Så kan en udskiftning af skummet gøre en verden til forskel.

Vi skifter det derfor gerne til enten ny eller tykkere skum, så sæderne på stolene bliver behagelige at sidde på nu og i mange år frem. Det giver lyst til at blive siddende lidt længere.

Kombiner ombetrækning af spisebordsstol med rens og olie

Vil du gerne passe ekstra godt på dine stole? Eller få dem til at skinne igen? Så tilbyder vi ikke kun at udføre en polstring af spisebordsstole. For vi er eksperter i behandling af stole, hvorfor vi faktisk også gerne tilbyder at give dem en rens og oliebehandling.

Træ er et organisk materiale, som suger både skidt, snavs og fedt til sig. Har stolene mange år på bagen, kan det være godt at rense dem helt i bund og efterfølgende give dem et beskyttende lag olie, så de igen kan klare mange år rundt om spisebordet.

Om du afleverer en stol fra genbrug, et arvestykke eller en designerstol, tager vi os nænsomt af den og behandler den, som var det vores eget møbel. Du kan derfor være ganske tryg ved at overlade ompolstring, rens og oliebehandling til os.

Kontakt os for ompolstring af stole

Er du nysgerrig på, hvad der er af muligheder? Eller kunne du godt tænke dig et uforpligtende tilbud på ombetrækning af stole og ompolstring af spisebordstol? Uanset hvad du godt kunne tænke dig en snak om, er du velkommen til at ringe eller sende os en mail.

Vi er ikke kun eksperter i ompolstring af stole, men er også stærkt passioneret for håndværket. For os er den største glæde at se din og vores kunders glæde i øjnene, når vi afleverer færdigt istandsatte møbler.

Så kontakt os gerne i dag eller kom forbi vores værksted til en snak.

Få et uforpligtende tilbud på møbelpolstring