Møbelstoffer

Forvandl dine gamle møbler til nye med møbelstoffer

Har du et møbel, der er begyndt at se slidt ud? Eller er siddekomforten ikke længere, hvad den har været? Og har du møblet for kært til, at du ønsker at smide det ud?

Hos Egedal Polstring forvandler vi slidte og patinerede møbler til nye med ompolstring med møbelstoffer. Selvom dit møbel ikke længere ser ud, som det gjorde tidligere, kan det sagtens forvandles og gøres til et aktiv i din bolig – og vi tager naturligvis hensyn til møblets originale look. Selv hvis dit møbel er hårdt medtaget efter mange års brug. Så tager vi det i vores hænder og forvandler det til det møbel, du går og drømmer om.

Møbelstoffer til alle typer af møbler

Alle møbler fortjener en ekstra chance. Det er med det udgangspunkt, at vi ombetrækker eller ompolstrer dit ældre og charmerende møbel med nye møbelstoffer. Vi er ikke kræsne, og ompolstrer derfor alt lige fra møbelklassikere til din mormors gamle og charmerende sofa med nye møbelstoffer.

Har du derfor et møbel, du holder rigtig meget af. Men som trænger til en kærlig hånd og noget nyt møbelstof for at passe ind eller blive taget i brug igen, hjælper vi dig gerne. Vi har den faglighed, der skal til for, at du slipper for at kassere og investere i nyt. I stedet kan du beholde dit patinerede møbel. Blot i en genskabt udgave!

Inden vi går i gang med at give det nyt møbelstof, tager vi en snak med dig. Om hvorvidt du ønsker et så autentisk udseende som muligt. Eller om du ønsker et nyt udtryk for at lade det indgå i indretningen hjemme i boligen. Intet er overladt til tilfældighederne hos os.

Møbelstoffer
Møbelstoffer

Frit valg af materiale, mønster og farver fra danske og internationale producenter

Du behøver ikke gå på kompromis eller holde igen, når du skal vælge nyt møbelstof til dit møbel. Det kan lade sig gøre med stort set alle typer af stoffer – også hvis du selv har fundet et. Dog anbefaler vi altid, at du benytter dig af møbelstof til ombetrækningen eller ompolstringen, da det er mere slidstærkt og kræver mindre vedligehold.

Hos os er særligt polyester og uld populære møbelstoffer og det, vi ombetrækker og ompolstrer mest med. Vi har naturligvis også andre møbelstoffer liggende på lager. Vi har også mulighed for at bestille særlige møbelstoffer hjem efter ønske. For at blive helt sikker i dit valg, er du velkommen til at lægge vejen forbi for at se og mærke de forskellige stofprøver, vi har. Det giver dig et indblik i kvaliteten og farverne og giver dig det bedste udgangspunkt for at opnå det udseende, du ønsker for møblet.

Når du har besluttet dig for, hvilket eller hvilke møbelstoffer du ønsker at benytte.  Bestiller vi det hjem fra vores brede vifte af leverandører, der har møbelstoffer fra de bedste danske og ikke mindst internationale producenter. Dit møbel er derfor i kyndige hænder hos os.

Se eksempler på priser på polstring af danske design klassikere med møbelstoffer.

Læs mere om priser