Ombetrækning af lænestol

Ombetrækning af lænestol – Gammelt møbel i nye klæder 

Har du en slidt lænestol, du ikke længere synes er pæn at have stående? Eller er du heldig at have arvet eller måske fået fingrene i en designerlænestol? Vi oplever, at der er mange forskellige historier bag grunden til ombetrækning af lænestol. De historier sætter vi stor pris på. Men vi også gør en dyd ud af at værne om lænestolens historie, når vi får den ind til ompolstring. For gamle møbler har haft et liv – og det må gerne skinne igennem, selvom du ønsker, at der skal ”nye klæder til”.

Vi ombetrækker mange forskellige lænestole på vores værksted og ombetrækker også gerne din. Så kontakt os gerne for at høre nærmere om hele processen bag ombetrækning af netop din lænestol. 

Vi garanterer, den er i gode hænder. For vi er eksperter i lænestole. 

Designermøbel eller gammelt arvestykke – vi ompolstrer alle typer af lænestole

Polstring af lænestole er, hvad vi er bedst til. Vi har specialiseret os i lænestole, hvilket kommer dig til gode, når du får os til at ombetrække din lænestol. For vi går op i detaljen, så du får det ønskede udtryk. Men, vi har også respekt for det gamle håndværk og ompolstrer efter netop dette.  Har du derfor en designer lænestol såsom Wegners Wingchair eller Børge Mogensens Øreklapstol 2204, ved vi nøjagtigt, hvordan den skal behandles. Samme gælder for traditionelle arvestykker med mere end 100 år på bagen eller flettede lænestole såsom Eva Stolen. Har du tilmed en Stressless lænestol, ombetrækker vi også gerne denne med læder eller møbelstof, så den bliver som ny igen. 

Med andre ord. Vi tager kyndigt hånd om din lænestol. Uanset historie.

Få et uforpligtende tilbud på møbelpolstring
Lænestole lille

Ombetrækning af lænestol med respekt for det originale design 

Når du giver din lænestol i hænderne på os, kan du være ganske sikker og tryg ved, at vi bevarer møblets originale udtryk. Har du nogle ønsker til ændringer ved lænestolens design, efterlever vi naturligvis også dette. Samtidig sørger vi for, at ombetrækningen af lænestolen sker i en høj kvalitet, hvor der ikke på noget tidspunkt bliver gået på kompromis med funktionaliteten. For ombetrækning af lænestol hos os sker med udgangspunkt i, at det enkelte møbel skal kunne bruges. 

Vi har en meget stor forkærlighed for møbeldesign og at ombetrække lænestole. Dit møbel er derfor i gode hænder hos os. Vi vejleder og guider dig, så du får netop den lænestol med dig hjem, som du drømmer om.

Polstring af lænestol – hvordan er processen? 

Ombetrækning af en lænestol er en spændende proces, da der er flere muligheder, du kan vælge at gå med dit møbel. Som udgangspunkt tilbyder vi at udskifte skummet, reparere fjedre eller udskifte gjorde i bunden. Det betyder mere specifikt, at den ompolstrede lænestol ikke bare ser ny ud, men at den faktisk også bliver som ny at sidde i – og det er heri, at en stor del af glæden ved en ompolstret lænestol ligger. 

Det er naturligvis ikke de eneste muligheder, du har, når du beslutter dig for at ombetrække din lænestol med hjælp fra os: 

  • Du kan også få lavet lænestolen enten blødere eller hårdere end tidligere. 
  • Du kan få justeret udseendet og gjort det mere moderne (bl.a. ved at tilføje flere/færre knapper eller møbelskeder).
  • Lænestolen kan ompolstres med læder (vi anbefaler semi analin, så det holder i mange år og samtidig er modstandsdygtigt for smuds)
  • Lænestolen kan ombetrækkes med stof såsom velour, bomuld, uld eller polyester.

Der er rigtig mange muligheder for at skabe et personligt udtryk på din lænestol samtidig med, at de originale træk og former bevares. Om det skal være simpelt eller med designerstoffer som Hallingdal eller Alantara med mere, tager vi en nærmere snak med dig om, inden vi går i gang med ombetrækningen af din lænestol.

Kontakt os eller besøg os i vores værksted til en snak om ompolstring af lænestol 

Din lænestol er et møbel, du skal have glæde af. Både når den står som et ikonisk element i stuen, og når du bruger den til afslappede stunder. Vi vil meget gerne frembringe den glæde i dig. Du er derfor mere end velkommen til at kontakte os angående ompolstring af lænestol. Vi ompolstrer som sagt alle typer af lænestole og gør vores bedste for at bevare det udtryk, linjer eller former du så godt kan lide ved møblet. 

Vi giver dig også gerne et uforpligtende tilbud på ompolstring af lænestol. Vi ser frem til at høre fra dig. 

Få et uforpligtende tilbud på møbelpolstring