Tilbud på ompolstring af spisebordsstole

Vil du også have et tilbud på ompolstring af spisebordsstole?

Lige nu har vi et godt tilbud på ompolstring af spisebordsstole. Giv nyt liv til dine gamle stole, så de bliver som nye igen. Det er billigere og hurtigere end du regner med.

  • Priser fra 600,- dkk inkl. moms per sæde
  • Ned til 1 uges leveringstid.

Prisen er afhængig af valg af stof. Ovenstående eksempel er inkluderet møbelstof i prisgruppe 2, her kan vælges imellem 12 forskellige slags kvalitets møbelstof, f.eks. imiteret ruskind, polyester, uldblandinger eller kunstigt læder.

Ovenstående er et pris eksempel på ombetrækning af spisebordsstole. Det er beregnet på en standard spisebordsstol med kun polstret sæde, på eksisterende skum og hvor du selv har skilt stolen af på forhånd, dvs. du indleverer kun selve sæderne.

Du kan naturligvis vælge at komme med hele stolen og få en total renovering af stolen. Vi giver gerne et tilbud, der inkluderer skift af skum, oliering af træet og meget mere. Vi polstrer naturligvis alle former for stole. Læs mere

Ventetid på ompolstring

Vores standard møbelstoffer kan vi få leveret med få dages varsel og kan derfor hurtigt få dit valgte stof på lager. Så fra indlevering af dine stole til de er klar til afhentning igen, kan der gå helt ned til 1 uge på spisebordsstole. Vores møbelpolstrere ompolstrer dine stole hurtigt og i høj kvalitet indenfor et par dage efter vi har modtaget stoffet. Obs, på mere komplicerede opgaver er er længere ventetid.

Leveringstid kan dog variere afhængig af valg af stof. F.eks. Alcantare stof kan der være op til 6 ugers leveringstid på.

Få dit eget tilbud på ompolstring af spisebordsstole

Der kan være mange faktorer som spiller ind på den endelig pris på en ombetrækning af et møbel. Ønsker du ikke uventede overraskelser, når du indleverer dine stole, så send os gerne et par billeder af din stole og vi sender et uforpligtende tilbud retur hurtigst muligt.

Få et uforpligtende tilbud på møbelpolstring
Tilbud på ompolstring af spisebordsstole