Ny adresse Egedal Polstring

Ny adresse Egedal Polstring

Vi er flyttet. Det er os en stor fornøjelse at fortælle, at vi er flyttet til større lokaler.

Egedal polstring åbnede sit møbelpolstrer værksted i Værebro tilbage i februar 2021 i Tipi Camp´s lokaler. Vi har været utrolig glade for samarbejdet med TipiCamp og værkstedet hos dem. Men efter en overraskende vellykket og travl opstart, så har vi brug for mere plads. Samtidig med at Tipi Camp selv flytter fra Værebro

Vores medarbejder team er også vokset fra 1 til 3 medarbejdere, som har brug for hver deres arbejdsstation. Derfor har vi været på jagt efter vores nye adresse for møbelpolstrer Egedal.

Med god hjælp fra EDC Erhverv ejendoms mægler har vi fået en aftale på plads med J. Simonsen ejendomme, så vi nu flytter ind på Knud Bro Alle i det travle og inspirerende industri område tæt ved Egedal Rådhus, Føtex og Stenløse Privat skole.

Øvrige lejere på adressen

Knud Bro Alle 1, husede tidligere Egedal Fjernvarme, men er nu delt op i flere lejemål. Øverst ligger DCT – Dreams Come True danseskolen, som danner rammerne for 750 danske glad børn på forskudte tider.

Vi glæder os utroligt meget til at byde jer velkommen i de nye lokaler.  Vi har i forbindelse med flytningen også udvidet vores åbningstider, så det er endnu nemmere for dig at komme forbi med dine møbler til møbelpolstrer Egedal.

Per 1. oktober er Egedal Polstring at finde på følgende adresse:

Knud Bro Alle 1, st.tv. 3660 Stenløse

Vi håber, at vi ses i vores nye værksted.

Obs. vi holder påske lukket d. 6.-10. april begge dage inkl.
This is default text for notification bar