Møbelpolstring til erhverv

Forlæng møblernes levetid med en erhvervsmøbelpolstring

Har du en restaurant? Eller driver du måske et hotel eller konferencecenter? Og begynder møblerne at se lidt triste eller udtjente ud? Så er der i første omgang ingen grund til at kassere de gode og funktionelle møbler. Også selv om det ikke er et Arne Jacobsen møbel eller en anden designklassiker, men bare et almindeligt møbel. Selvom de er trætte eller måske ikke længere lever op til tidens trends. Er de sjældent så slidte eller udtjente, at en ompolstring med nyt møbellæder eller møbelstof, ikke kan forvandle dem til nye. Vi laver nemlig også møbelpolstring til erhverv.

Hos Egedal Polstring hjælper vi gerne erhvervskunder, der har møbler, der er for slidte at se på, men for gode til at smide ud. Nyt stof eller læder kan gøre en verden til forskel for et møbel og ikke mindst for dem, der skal bruge det.

Vi ompolstrer for mange typer erhverv

Om du driver en restaurant, hvor helhedsindtrykket er vigtigt, eller om du har et fitnesscenter, hvor maskinerne trænger til ny læderpolstring, er det ikke en hindring for os. Vi har gennem tiden udført mange former for erhvervsmøbelpolstring, og kan derfor sagtens træde til, hvis du har en biografstol, der er gået i stykker, eller en sofa i ventesalen, der er blevet medtaget af mange års brug. Kontakt os derfor gerne uanset, hvilken opgave du har brug for hjælp til.

Møbelpolstring til erhverv til gode priser

Har du et større antal af møbler, der trænger til ombetrækning eller ompolstring? Så giver vi gerne en vurdering af deres stand og kvalitet, som vi beregner en rigtig god pris ud fra. Det samme gælder, hvis du har et enkelt møbel, der trænger til en kærlig hånd. Du bestemmer selv, om du skiller møblet ad og sender os den del, der skal ompolstres eller ombetrækkes. Eller om vi skal komme ud til dig og skille møblet ad, vende retur og montere møblet igen. Vi er et meget fleksibelt firma, der gerne vil gøre det så gnidningsfrit for dig som muligt.

Kontakt os for ompolstring af møbler i dag

Der er ingen grund til at købe nyt, når vi kan give dine møbler nyt liv. Har du nogle møbler, som du tænker, vi skal tage et kig på, er du velkommen til at kontakte os i dag ved enten at ringe eller sende os en mail. Så vender vi hurtigst muligt tilbage med et tilbud eller en dato for, hvornår vi kan have dine møbler klar.

Kontakt os for priser på dit projekt