Hynder efter mål

Hynder efter mål

Kunne du godt tænke dig at få lavet en ny hynde til din yndlingsstol? Eller har du en designerstol, hvis pude godt kunne trænge til en ombetrækning? Det kan også være, at puderne i campingvognen trænger til en opdatering? Uanset årsagen er til, at du gerne vil have lavet hynder efter mål, hjælper vi dig med at indfri ønskerne.

Vi tilbyder naturligvis fuld fleksibilitet, når det kommer til stoffer, læder, størrelser, former og hvad du ellers har af ønsker. Det er dine hynder, så derfor laver vi dem også til og for dig. Det er dig frit for, om du medbringer de gamle hynder og får udskiftet skumkerne og stof, eller om vi skal lave noget helt nye til dig.

Vi er specialister i at lave hynder og giver dig derfor også professionel rådgivning, så hynderne ikke bare kommer til at passe perfekte, men at de også kvalitetsmæssigt stemmer overens med den daglige slitage.

Hynder efter mål

Hynder efter mål lavet uden kompromis med detaljer og finish

Som møbelpolstrer kærer vi meget om detaljerne. Det gør vi også om den historie, møblerne og hynderne bærer med sig. Har du derfor nogle detaljer eller andet, du gerne vil have bevaret, tager vi naturligvis højde for det. Det gør vi med alle hynder efter mål, så de bedst muligt går i ét med det møbel, de hører til.

Det kan også være, du gerne vil have lavet nogle hynder efter mål, der bidrager til møblets fortælling – her kan vi naturligvis også være behjælpelige.

Du er velkommen til at komme til os med alle dine ønsker og overvejelser. Så vurderer vi opgaven og kommer med forslag, der så vidt muligt opfylder dette.

Hynder efter mål i altid god kvalitet

Om du ønsker at få lavet nye hynder efter mål i læder eller møbelstof eller gerne vil bevare de nuværende med en ny skumkerne, kan du forvente kvalitet. Møbler er en stor del af vores alles hverdag – det ved vi om nogen. Vi ved derfor også, hvor skønt det er med møbler og hynder i en kvalitet, der både kan ses og mærkes.

Vil du gerne mærke kvaliteten, er du velkommen forbi vores værksted. Så kan vi sammen tage en snak om materialevalg og dit ønske til hårdhed i hynderne eller puderne.

Kig forbi til en snak om hynder

Vil du gerne have et professionel syn på dine hynder, inden du får dem lavet? Eller se hvad du kan forvente dig af kvaliteten? Du er mere end velkommen til at dukke op i vores værksted til en snak. Vi sætter stor pris på en faglig snak og at inspirere dig til den bedste løsning både for møblet og dine hynder.

Du er naturligvis også velkommen til at ringe på 71 90 84 34 for en snak.