Arne Jacobsen ombetrækning

Overvejer du ombetrækning af et Arne Jacobsen møbel? Har du en Ægget stol, en flot Syver stol eller måske Svanen? Hos Egedal Polstring er vi vilde med klassikerne fra Arne Jacobsen. Især når de har fået den smukkeste patina efter mange års glædeligt brug. Men, når grænsen mellem patineret og udtjent er nået, skal der ofte en ombetrækning til for at møblet igen kan få lov at shine. Når vi foretager møbelpolstring af designklassikerne fra Arne Jacobsen, gør vi det med stor respekt for det originale møbel, så den oprindelige ånd og sjæl forbliver intakt.

Arne Jacobsen ombetrækning med respekt for designeren

Arne Jacobsen er uomtvisteligt en af de største møbeldesignere, vi har haft i Danmark og var med til at indføre den danske modernisme. Det kom der mange smukke møbler ud af. De alle er kendetegnet for deres rene linjer og organiske former og for ikke at overlade noget til tilfældighederne. Det er tydeligt i stole som Myren og Ægget, hvor Arne Jacobsens kreativitet skinner igennem. Selvom møblerne blev designet tilbage i 50’erne, er de den dag i dag solidt forankret i danske traditioner. De er populære som aldrig før. Både herhjemme og i udlandet.

Møbler fra Arne Jacobsen er derfor på ingen måder bare almindelige møbler. Det er møbler med designs, der er noget udover det sædvanlige. Derfor er en oplevelse for os at få lov til at ombetrække eller ompolstre på vores værksted i Ølstykke. Det er noget særligt at komme tæt på nogle af de mest exceptionelle møbler, der er designet af en dansk arkitekt. Derfor går vi altid til dem med den største respekt.

Arne jacobsen

Giv dit Arne Jacobsen møbel livet og sjælen tilbage

Arne Jacobsen var ikke bare en dygtig møbeldesigner. Han var også en dygtig arkitekt, professor og maler. Med alle sine talenter formåede han at indfange indtryk og motivers sjæl og gjorde det, han var bedst til. At gengive former som ingen andre kunne det. Dette ses især også i hans møbeldesigns, hvor der er tænkt over linjerne og formerne helt ned til den mindste detalje.

I mange år har møbler fra Arne Jacobsen været et tilløbsstykke på auktioner i ind- og udland. Især de ikoniske designs som Svane, Ægget og Oksen ofte er repræsenteret. Arne Jacobsen møbler er uden tvivl eksklusive med en ekstraordinær kvalitet, der er ganske unik. Med et professionelt håndelag og kendskab til særlige teknikker, kan vi hos Egedal Polstring gøre dit Arne Jacobsen møbel endnu mere unikt og exceptionelt.

Mange års brug sætter sine spor – men med en ompolstring eller ombetrækning efter dine ønsker og præferencer, giver vi dit møbel livet og sjælen tilbage. Det gør vi med de bedste materialer og med originale teknikker og metoder, så du får et resultat, der er meget tæt på den originale stand.

Arne Jacobsen ombetrækning

Lad os se på dit Arne Jacobsen møbel i vores værksted

Når vi får til at opgave at lave Arene Jacobsen ompolstring, går vi ikke kun til opgaven med den største respekt for møblet og designeren. Vi gør det også med respekt for dig og dine ønsker til, hvordan du ønsker møblet. Vi tager derfor en meget uddybende snak med dig om, hvad du gerne vil have os til. Vi spørger dig, hvilket materiale vi skal ombetrække designklassikeren med læder eller stof. Så alle parter er med på, hvad det endelige resultat skal være. Har du lyst til at prøver noget lidt anderledes tilbyder vi også at lave dit Arne Jacobsen møbel med pels. Du er altid velkommen til at ringe til os for at høre nærmere om mulighederne.

Kontakt os for en pris på Arne Jacobsen omptolstring af dit møbel