Erik Jørgensen ombetrækning

Den dygtige sadelmager og møbelpolstrer, Erik Jørgensen, var en af de absolut førende danske møbeldesignere tilbage i 50’erne. Fra sit værksted i Svendborg producerede han enkle og praktiske møbler. Møbler med et touch af farver og mønstre, der passede ind i ethvert hjem – både dengang og i dag.

Hans møbler er tidløse. Har du derfor en EJ 110 Asko Stol, en EJ 480 Hector Sofa eller måske EJ 315 Easy Chair,? Der er arketypen på den klassiske lænestol i nordisk design, som er ved at være slidt. Så kan vi hjælpe dig med at få Erik Jørgensen møbler til at tage sig ud fra sin bedste side igen og få det til at passe perfekt ind i dit hjem. – og det gør vi naturligvis med respekt for formsproget og designeren.

Møbelklassikere med høj funktionalitet

Erik Jørgensen designede møbler til brug for hele familien. Dette er uden tvivl også en af grundende til, hvorfor Erik Jørgensen møbler den dag i dag stadig er meget eftertragtede og efterspurgte. Møblerne blev skabt til at være brugt uden at gå ned på designet. Selvom møblerne blev skabt til familierne i middelklassen. Var Erik Jørgensen en designer, der ikke gik ned på detaljerne og valget af farver. Grundigheden i møblerne er ikke til at overse, og det gør vi en dyd ud af at bevare og fremhæve. Når vi hos Egedal Polstring får dit Erik Jørgensen møbel i hænderne.

Erik Jørgensen møbel EJ315

Ombetrækning af Erik Jørgensen møbler med originale teknikker

Erik Jørgensen kunne noget helt særligt, som tydeligt ses i hans specielle og ikoniske designs, herunder Corona lænestolen. Det er designs, der er svære at ompolstre og ombetrække. Som derfor kræver en særlig hånd og teknisk snilde. Disse evner besidder vi, hvad enten du ønsker møbellæder eller møbelstof. Derfor er du og dit Erik Jørgensen møbel er i helt sikre hænder, når det bliver ompolstre hos os.

Vi hjælper dig også gerne med at vælge materialer og farver, så møblets sjæl forbliver intakt. Samtidig med, at det kommer til at passe perfekt ind i dit hjem og igen kan blive brugt, som det var tiltænkt.

Vil du se pris eksempler på ombetrækning af nogle af vores yndlings Erik Jørgensen møbler ? Lær mere her