Giv møblerne et nyt liv med pels

Har du et møbel, du gerne vil give et nyt og måske mere eksklusivt udseende? Det kan vi hos Egedal Polstring tage os af, da vi som noget helt særligt, og som en af de eneste i Danmark, udfører møbelpolstring med pels. Det gør vi, fordi vi mener, at særlige møbler fortjener en særlig behandling. Det kræver en speciel teknik at arbejde med pels, og derfor udfører vi polstringen i samarbejde med en dygtig og erfaren partner, der er uddannet buntmager hos Birger Christensen, og som de seneste 15 år har arbejdet med pels hos Kopenhagen Fur. Med en af de dygtigste buntmagere i Danmark ved hånden kan vi garantere, at dit møbel bliver polstret med brug af de bedste teknikker, og at resultatet bliver et unikt møbel, du får glæde af i mange år.

Polstring med pels fra anerkendte aktioner

Kvalitet og dyrevelfærd er noget, der er meget vigtigt i vores arbejde med polstring med pels. Derfor arbejder vi kun med pels, der er købt på anerkendte aktioner. Så de er certificeret i henhold til dyrevelfærd efter dansk lovgivning. Vi går ikke på kompromis og udvælger kun de pelse, der lever op til vores høje kvalitetskrav. Vi begrænser os ikke til at polstre en bestemt type af møbler med pels. Mulighederne er mange og åbne, og vi kan derfor polstre et hvilket som helst møbel med den pels, du har forelsket dig i.

Vi polstrer derfor blandt andet:

  • Designermøbler
  • Pyntemøbler
  • Skamler

Det er kun din egen fantasi og budgettet, der er bestemmende for, hvad der kan lade sig gøre at polstre med pels. Det behøver heller ikke være et helt møbel. Det kan også være nogle pyntepuder i lædersofaen, som med en polstring med pels giver sofaen et nyt, forfriskende og særpræget look. Vi polstrer efter dine ønsker.

Møbelpolstring med pels af dit designer møbel

Har du en smuk dansk klassiker stående derhjemme, du gerne vil kæle ekstra meget om? De ikoniske klassikere fra danske møbeldesignere er møbler, vi i særligt høj grad ompolstrer med pels. Det fremhæver i høj grad formerne og de flotte linjer i møblerne.

Her begrænser vi os heller ikke, så har du et ønske om en Bamsestol, der er polstret med swakara eller at beklæde bagsiden af Svanen med mink? Det er noget, vi sørger for at opfylde. Vi kan også varmt anbefale at ompolstre Ægget og 7’eren med pels. Dette vil skabe et meget særpræget og eksklusivt look til møblerne og rummet, de står i.

Det er hårdt for nogle pelstyper at være udsat for dagligt brug. Derfor anbefaler vi som oftest en kombination af pels på ryggen af møblet og et tilsvarende læder på hynden for det bedste og mest holdbare resultat.

Møbelpolstring med pels

Møbelpolstring med pels fra forskellige dyr

Møbelpolstring med pels skiller sig meget ud og er meget anderledes. Derfor vejleder vi meget gerne i valget af skind og mønster baseret på de ønsker, du har til polstringen af møblet. Vi polstrer som oftest med lammeskind, da det er tykkere og mere slidstærkt sammenlignet med andre typer af pelse. For et mere prisvenligt alternativ, kan vi også anbefale sælskind. Det med sin flotte farve og mønster kan få møblet til at skille sig særligt meget ud.
Der er dog ingen begrænsninger, så har du et helt specifikt ønske til en pels, gør vi vores for at opfylde det.

Kontakt os for at høre nærmere

Bevar det flotte look med vedligehold

Pels opfører sig på en anden måde end læder og stoffer og skal derfor vedligeholdes på en anden måde for at bevare det flotte look. Har du møblet stående i solskin, skal du være opmærksom på, at det kan famle med årene.
Vælger du en løsning, hvor du polstrer hynden med pels, anbefaler vi, at du sender den ind én gang om året til os (såfremt den er løs). Vi sørger for at få den bliver dampet og kartet op. Det frisker pelsen op på ny igen. Har du et møbel med pels på ryggen, kan du selv dampe den efter behov.  Hvis du synes, den er begyndt at være støvet.

Kontakt os gerne med spørgsmål til eller et konkret ønske om polstring af et møbel med pels. Så finder vi sammen en løsning, der giver dit møbel nyt liv på bedste vis.