Priser på møbelpolstring

Priser på møbelpolstring

Prisen på møbelpolstring afhænger af mange ting og det behøver ikke bestemt ikke være dyrt.  Det afhænger af dit møbels stand, hvor svært det er at skille møblet af, samt hvilke syninger, udsmykninger og naturligvis dit valg af materiale påvirker prisen på møbelpolstringen af dit møbel. Derfor er det svært at give et tilbud på ombetrækning af din sofa, lænestol eller spisebordsstol uden at se møblet først.

Vi beder derfor altid, om at du sender os et par billeder af dit møbel før vi kan give dit et godt tilbud på ombetrækning af dit møbel. Når vi har modtaget billederne og dit valg for af materiale, vender vi hurtigt tilbage med et helt uforpligtende tilbud på møbelpolstringen af præcist dit møbel. I tilbuddet vil vi altid gøre opmærksom på det, hvis der valgfrie tilkøb. Som for eksempel udskiftning af skum eller nye gjorde. Så der er ingen overraskelser på prisen, når du afleverer dit møbel på vores værksted.

Sådan modtager du et tilbud på møbelpolstring af dit møbel.

Faste priser på polstring af sofa, lænestole og Designklassikere

Mange af vores yndlings designklassikere. Så som Arne Jacobsen, Børge Mogensen, Erik Jørgensen, Hans J. Wegner eller Kaare Klint møbler, har vi faste priser på møbelpolstring af. Vi har samlet en liste over nogen af dem, så du kan se eksempler på priser for møbelpolstring af møbler fra kendte møbel designere. Vi kan naturligvis også udføre møbelpolstring på andre af de kendte design klassikere. Priser på et almindeligt møbel, der ligner en designklassiker behøver ikke ligge i samme prisniveau, så det kan altid betale sig at få et konkret tilbud på dit møbel.

Pris eksemplerne her er beregnet på en god kvalitets polyester eller uld møbelstof eller en Semi Analin møbellæder, samt på genbrug af eksisterende skum, hynder og kerne. Der er mulighed for at vælge mellem flere forskellige materiale og alverdens forskellige farver. Når du kommer forbi vores værksted kan du se og mærke prøver og snakke med vores møbelpolstrer om mulighederne.

Ønskes andre typer stof eller læder sender vi naturligvis et godt tilbud på møbelpolstring i det materiale du ønsker dig.

Alle priser er inkl. Moms

Priser på møbelpolstring

Har du lyst til at følge med i processen, når vi ompolstrer designklassikere? følg os på instragram