Møbelpolstring med møbellæder

Eksklusive møbler ombetrukket med møbellæder

Har du en lænestol eller måske en sofa, du ikke nænner at smide ud, men gerne vil give nyt liv med en ombetrækning i møbellæder? Eller er læderet bare så slidt, at det trænger til en opdatering?
Hos Egedal Polstring ombetrækker og ompolstrer vi gamle som nyere møbler, der trænger til et nyt udtryk eller en kærlig hånd, med møbellæder. Det er derfor på ingen måder for sent at få noget ud af dit gamle og ældre møbel. Med det rette valg af møbellæder kan det forvandles på ny.
Har du derfor et møbel, som du helst ikke vil undvære, men som ikke er så pæn at se på længere. Så tager vi os kærligt af det og giver møblet det udtryk, du drømmer om. Vi har også mere prisvenligt møbellæder, som vi kan give et godt møbellæder tilbud på.

Møbelpolstring med møbellæder til forskellige behov

Ombetrækning eller møbelpolstring med møbellæder sker ikke tilfældigt hos os. Vi afdækker først og
fremmest, hvad dit behov er og ikke mindst, hvad dine forventninger til
funktionalitet og udtryk er.
Som udgangspunkt arbejder vi primært med tre forskellige typer af møbellæder:

Anilin

Er et af de lædertyper, vi arbejder meget med, når vi ombetrækker med møbellæder.
Det har enten ingen eller en meget let overfladebehandling. Det har den fordel, at læderets naturlige udseende bevares, og at der er en høj siddekomfort, fordi det kan ånde. Det er modtageligt overfor slid og smuds. Det er med til at skabe den meget eftertragtede og eksklusive patina, som mange ønsker ved lædermøbler.
Anilin læder fås i forskellige farvevarianter i både lyse og mørke toner og kan således benyttes til mange typer af møbelpolstring.

Semianilin

Er en lædertype, der både har fået en lettere indfarvning og en let overfladebehandling. Det gør det mere modstandsdygtigt overfor smuds og slid og kræver derfor også mindre vedligeholdelse for at bevare det flotte udseende. Det er særligt godt at bruge til møbler, der ofte bliver brugt, da spildte væsker ikke trænger ind i materialet med det samme. Selvom det har fået en let overfladebehandling, er læderet stadig meget blødt og behageligt at sidde på. Det er bestemt en lædertype, vi anbefaler til ombetrækning af sofaer og stole, da læderet er mere slidstærkt og modstandsdygtigt end ren anilin.

Korrigeret læder

Kaldes også for dækfarvet læder og har en kraftigere overfladebehandling sammenlignet med semianilin. Overfladebehandlingen er som oftest med en læderlak, som giver læderet en mere praktisk karakter. Det bliver stivere og dermed kan holde til mere end de to øvrige lædertyper. Denne lædertype er en smule mindre behagelig at sidde i.  Til gengæld har det den fordel, at det ikke ændrer sig særligt meget i brug. Møblet holder sig derfor pænt i rigtig mange år efter det er ombetrukket.
Vi anbefaler derfor som udgangspunkt dette læder, hvis du vægter det praktiske og så lidt vedligehold som muligt. Korrigeret læder er også et billigt møbellæder i forhold til de andre typer, når du ønsker ombetrækning med møbellæder.

Der er fordele og ulemper ved alle tre typer, som vi gerne sætter sig fuldstændigt ind i, når du skal tage beslutningen om, hvad du godt kunne tænke dig. Vi ombetrækker eller ompolstrer også gerne med andre lædertyper, hvis du ønsker det.
Ovenstående er dog dem, vi oftest anbefaler til vores kunder. Skulle du derfor have andre ønsker, er du velkommen til at ringe for en snak om mulighederne.

Møbellæder
Møbellæder

Se vores prøver og få kyndig rådgivning

Det er altid en god ide at få produktet i hånden, inden du får os til at ompolstre eller ombetrække dit møbel. Når du står med de forskellige prøver i hånden, kan du både sammenligne, mærke og ikke mindst opleve forskellene på lædertyperne. Det er forhåbentligt et møbel, du skal have glæde af de næste mange år. Med kyndig vejledning og nogle gode råd med på vejen kan du træffe et fornuftigt og velovervejet valg. I sidste ende giver valget dig det møbel, du drømmer om. Når du har valgt lædertype, hjælper vi dig også gerne med at træffe et valg omkring nuancer og detaljer, så valget bliver det helt rette.

Vores priser på ombetrækning eller ompolstring med læder er baseret på Semi analin læder. Ønsker du at opgradere til anilin, lægges der et tillæg oveni prisen. Eller ønsker du mere prisvenligt møbellæder, så har vi et godt udvalg af korrigeret møbellæder tilbud.

Kom forbi vores værksted og se prøver og få et tilbud på møbelpolstring med møbellæder.

Find vej til Egedal Polstring