Billeder af møbelpolstring

Billeder af møbelpolstring

Her kan du se billeder af nogen af de møbler, som vi har lavet hos Egedal Polstring. Gennem tiden har vi lavet mange forskellige ompolstrings projekter, og ikke 2 af den er helt ens. Det samme møbel kan få et helt unikt udseende, alt efter hvilket materiale du vælger, det skal polstres med, eller hvilke teknikker vi benytter til syningerne og lignende.

Derfor har vi lavet et galleri med billeder af møbelpolstring. Har kan du se kvaliteten af det arbejde, som vi har lavet, men du kan også bruge det som inspiration.

Har du et møbel, som du ønsker skal have nyt liv, så kig igennem vores galleri og se, hvordan andre har valgt at få deres møbler ompolstret. Du kan naturligvis vælge din helt egen måde.

Du er altid velkommen til at komme forbi værkstedet, se på møbelstof og møbellæder prøver, samt få en snak med en af vores dygtige møbelpolstrere om lige præcis dit møbel. Vi er altid til rådighed med råd og vejledning, om de muligheder, som passer til dit møbel.

Et billede siger mere end tusind ord.

Vi elsker at tage billeder af de møbler, som vi dagligt ompolstrer og giver nyt liv. Vi tager altid billeder før og efter alle de møbler, som vi får indleveret. Før billederne bruger vi til intern brug, under ombetrækningen.  Efter billederne bruger vi til markedsføring. Det kan både være på vores galleri med billeder af møbelpolstring her på hjemmesiden, på sociale medier som Facebook og Instagram, eller det kan været til annoncering.

Skulle dit billede blive valgt ud til markedsføring, er det fordi vi er stolte af resultatet på ompolstringen af dit møbel. Foretrækker du at vi ikke bruger billeder af dine møbler, så giv os endelig besked, så respekterer vi naturligvis det. Du kan blot sige det til møbelpolstreren, når du afhenter dit møbel.