Børge Mogensen ombetrækning

Er du så heldig at eje Tremmesofaen eller en Øreklapstol af Børge Mogensen? Det er smukke møbler, som alle hører til blandt de designklassikere, vi holder så meget af. Har dit Børge Mogensen møbel fået rigeligt med patina, eller ønsker du at give det et andet udseende? Så kan vi hos Egedal Polstring hjælpe dig med at ombetrækning eller ompolstring af Børge Morgensen møbler.

Det er ikke en opgave, vi tager let på. Vi ønsker, at Børge Mogensen ombetrækningen sker med respekt for møblet og designeren. Vi gør det derfor efter de originale metoder, så du får en designklassiker, der kommer til at fremstå som ny med samme sjæl som før.

Børge Mogensen ombetrækning i smukt dansk møbeldesign

Børge Mogensen er uden tvivl indbegrebet af dansk møbelkunst med sine enkle og funktionelle møbler, der var tilpasset samtiden. Den dag i dag er det stadig møbler der fungerer og løfter enhver moderne og nordiskinspireret indretning. Vi er vilde med det enkelte og rationelle formsprog, som hans møbler er kendetegnet ved.

Det er møbler udført i de allerbedste materialer med en tidløs æstetik, som er en af de ubestridte grunde til, hvorfor man stadig ser hans møbler på auktioner i ind- og udland. Vi ser det derfor som en ære at få lov til at bringe livet tilbage til klassikere som Øreklapstolen, Loungestolen og Kupésofaen. For bare at nævne nogle få af alle de klassikere, han skabte.

Se priseksempler på Børge Morgensen ombetrækning

Ombetrækning af Børge Morgensen møbler

Vi tilbyder ompolstring af Børge Mogensen møbler

Den første klassiker fra Børge Mogensen blev allerede skabt tilbage i 1945 kun tre år efter, han var færdiguddannet på Kunstakademiets Møbelskole. Det var den ikoniske Tremmesofa, som i dag står rundt om i mange danske og udenlandske hjem. Igennem tre årtier producerede han den ene klassiker efter den anden, som vi den dag i dag med glæde og respekt ompolstrer og ombetrækker.

Er læderet begyndt at være udtjent, eller er de øvrige materialer begyndt at være slidte? Så kan vi med særlige teknikker af Børge Morgensen ombetrækning vække møblet til live igen og få det bedste frem i det. Vi er eksperter i at ompolstre de danske designklassikere og vejleder dig gerne, når det kommer til materialer og farver. Vi ompolstrer med respekt for dine ønsker og for møblets formgivning. Så du får et møbel, der kommer til at se fremragende ud i dit hjem.

Kom gerne forbi vores værksted i Ølstykke eller kontakt os på telefon eller mail. Hvis du har en Børge Mogensen klassiker, du gerne vil have os til at se på.