Finn Juhl ombetrækning

Med en stor interesse for kunsthistorie skabte den ikoniske danske møbeldesigner, Finn Juhl, klassikere som Græshoppestolen, Høvdingestolen og France stolen. Tilbage i hans levetid og den dag i dag er nogle af de møbler, han har haft allerstørst succes med. Finn Juhl møbler er designklassikere, der er kendetegnet ved en fusion mellem det anderledes og moderne. Men, det er også møbler, der i særdeleshed er funktionelle med materialer, der kan holde til at blive brugt.

Har du en Finn Juhl klassiker, som efterhånden er mærket af tidens tand? Så tager vi os gerne kyndigt af møblet og giver det en ombetrækning og ompolstring med brug af originale teknikker. Resultatet af en Finn Juhl ombetrækning er et møbel, der stadig har sjælen intakt, og som du på ny kan bruge både æstetisk og funktionelt i din indretning og i dit hjem.

Godt og holdbart dansk design

Finn Juhl var sin egen og skabte ligesom Arne Jacobsen og Hans J. Wegner et selvstændigt udtryk i formsproget og funktionaliteten af møblerne. Selvom det tog tid for danskerne at tage til sig. Er interessen for de eksperimenterende møbler fra Finn Juhl den dag i dag stor og fortsat støt stigende. Vi er selv vilde med det eksperimenterende formsprog, der gør møblerne til noget helt udover det sædvanlige. Klassikerne fortjener derfor det bedste. Derfor bliver møbler fra Finn Juhl ompolstret og ombetrukket med stor respekt for og udgangspunkt i de anderledes former og designs.

Lad os tage hånd om din Finn Juhl ompolstring

Der er mange muligheder for at lege med farver og materialer ved Finn Juhl møbler. Har du et særligt ønske til udseendet på din Egypter stol, Pelikanstol eller måske Poeten sofa, gør vi vores bedste for at efterleve det. Med udgangspunkt i vores viden og ekspertise i møbelklassikere giver vi også gerne vores bedste rådgivning til, hvordan du på bedste vis får fremhævet formsproget. Samtidig med, at du får et møbel, der passer perfekt ind i dit hjem.

Du er både velkommen i vores værksted i Ølstykke og til en snak over telefonen, hvis du gerne vil høre nærmere om, hvordan vi forvandler dit Finn Juhl møbel.