Kaare Klint ombetrækning

Kaare Klint ombetrækning er noget vi er helt vilde med. Kaare Klint kan med rette anses som at være faderen af moderne dansk møbelkunst. Han var en meget talentfuld mand, der med grundlæggelsen af Kunstakademiets Møbelskole. Der viste vejen for ikoniske møbeldesignere som Børge Mogensen og Hans J. Wegner. Med opgaver som at designe inventar til Faaborg Museum, Thorvald Staunings statsministerkontor,

Glyptoteket og Davids Samling er der ingen tvivl om, at Kaare Klint var en dygtig møbeldesigner. Faaborg-stolen, Den Røde Stol og Den Engelske Stol blev tre ud af mange stole og møbler, der kom ud af de profilerede opgaver, som Kaare Klint blev tildelt. I sine smukke designs skinner det tydeligt igennem. Han fik design og arkitektur tidligt ind i bevidstheden gennem sin far, der var arkitekt. Det blev til banebrydende designs, som vi af og til er så heldige at få ind på vores værksted i Ølstykke.

Værn om historien med en ompolstring

Kaare Klint var eminent til at skabe møbler, der kunne fortælle en historie. Det ses på hans møbler, der forbinder godt, dansk design med fremmede kulturer. Hans møbler har derfor en helt særlig ånd. Den er vi meget opmærksomme på at bevare, når vi lave en Kaare Klint ompolstring og ombetrækker de kendte møbler. Har du en af de helt gamle møbler, som efterhånden trænger til at blive frisket op, kan du trygt gøre det hos os. Vi har et stort kendskab til Kaare Klint ombetrækning og hans møbler. Med særlige teknikker og metoder vækker vi møblet til live igen og lader det få den opmærksomhed, det fortjener. Vi ombetrækker mange forskellige møbler fra Kaare Klint. Vi kan derfor med garanti også tage godt hånd om dit møbel.

Lad os om din Kaare Klint ompolstring

Vi har stor respekt for Kaare Klint og elsker, når vi får lov til at få et af hans ikoniske møbler i hænderne. Derfor er du også mere end velkommen, hvis du har brug for at få et sæt professionelle øjne på dit Kaare Klint møbel. Sammen tager vi en snak om, hvad du godt kunne tænke dig, og hvad vi anbefaler af materialer ud fra de ønsker, du har til møblet. Vi tager os godt af dit møbel og passer på det, indtil det er klar til, at du igen kan få det overleveret og bruge det i dit hjem. Du er naturligvis også velkommen til at ringe til os først.